Moikka!

Mulla on ollut jo kauan haaveena aloittaa blogin kirjoittaminen, mutta minun tapauksessani tuumasta toimeen ryhtyminen on vaatinut aika paljon mietintää. Halusin miettiä varmaksi, jaksanhan varmasti postailla kuulumisiani ja pystynhän varmasti panostamaan laatuun, ym. asioihin, jotta lukijoita kiinnostaisi oikeasti blogini sisältö. Päädyin kuitenkin siihen tulokseen, että pystyisin kaikkeen tähän, sillä olen halunnut tätä jo kauan. Siispä tässä ensimmäinen postaukseni, jossa ajattelin hieman kertoa itsestäni ja siitä, minkälaisista asioista blogissani aion tulevaisuudessa kirjoittaa.

 Nimeni on siis Petra ja olen tätä kirjoittaessani melkein 15 vuotias tyttönen. Asun Joensuussa, n. 35 kilometriä keskustasta, maalla. Perheeseen kuuluu isä, äiti, kaksi pikkusiskoa ja pikkuveli. Meillä on myöskin kaksi koiraa ja yksi todella pörröinen pupu. ;)

IwjNye7jMQ.jpg

  Ehkä teitä saattaisi kiinnostaa myös jotkin lempiasiani....? Lempi artisteja on monia, mutta kuuntelen Spotifyn soittolistojen lisäksi mm. Jvg:ta Cheekkia ja One Directionia.         Lempiruokiakin on hyvin monia ja on melkein mahdotonta sanoa vain yhtä, sillä Mummini oli nuorempana kokki ja hän laittaa niin hyvää ruokaa ettei sitä voi kuin syödä ja syödä ja syömme aika usein yhdessä mummin kanssa. Mutta esimerkkinä vaikka.... Kanaruuat, ne on aina hyviä.  Inhokkeihini kuuluu kyllä suuresti maksapihvit, maksalaatikko ja kaikki tuollainen... omasta mielestäni ällöttävä! :D

 Harrastan ratsastusta, hiphoppia ja kesäisin yleisurheilua. Käyn myös kotona lenkillä, teen lihaskuntoa ja kaikkea muuta kivaa, jonka voi varmaan luokitella urheiluksi. ( esim. retkeily perheen kanssa...) Blogistani löytyy luultavasti joskus postauksia harrastuksistanikin.

iRqaVfgTwG.jpg

 Jos ystäviäni pyydetään kuvailemaan luonnettani, he sanovat usein että "luotettava" ja "viisas". Omasta mielestäni olen aika rauhallinen, en kovin äänekäs ja harkitsevainen. Joku osaa siis jo ehkä päätellä, että en siis välttämättä aina huomion keskipisteenä... :)

 Ja viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, kirjoitan siitä, millaisia asioita lukijoiden olisi hyvä tietää blogini sisällöstä yms. Tätä postausta kirjoitan tablella, joka on merkkiä Lenovo. Luultavasti tulen kyllä kirjoittamaan myös tietokoneella ( onhan sillä sentään helpompi kirjoittaa). Minulla ei ole omaa konetta ja tablekin on perheen yhteinen, mutta toivotaan että kaikki ymmärtävät, että tämä on tärkää minulle ja antavat minun aina säännöllisin väliajoin kirjoitella... :)                                                                                                                                             Aiheet, joista kirjoitan, liittyvät suurimmalta osin lifestyle kategoriaan, eli kirjoittelen kuulumisia, esittelyjä mm. vaatteista, ostoksista ja muista esitteleminen arvoisista asioista ja ehkä joistakin postauksistani voi saada vaikka inspiraatiota terveellisiin välipaloihin yms... ;)                                        Muoti ja kauneus liikunnan ohella, ovat myös lähellä sydäntäni, joten niistäkin aiheista tulee luultavasti postauksia.                    Osa kuvista joita liitän postauksiin on ladattu WeHeartIt:tistä, mutta tottakai pyrin ottamaan mahdollisimman paljon kuvia myös itse. Ikäväkyllä kamera tilanteenikin on aika heikko, vaikka itselläni onkin Canonin pieni järjestelmäkamera se ei ole parasta laatuaa. Onneksi puhelimessani (Samsung Galaxy S3) on mielestäni kohtalaisen hyvä kamera, joten eiköhän kuvista selvän saa. ;) 

d9vOKRBzKG.jpg

Ja mikä harmillisinta, en pysty liittämään tähän postaukseen kuvia itsestäni tai ylipäätään itse ottamiani kuvia, juuri siitä syystä, että kirjoitan tablella. 

 Kaikesta huolimatta toivon suuresti, että kiinnostuit blogistani ja voisit harkita sen lukemista jatkossakin. Muistathan myös seurata minua instagramissa @petra.teresa ja askissa @Petra Majoinen.

Siis oikein paljon kiitoksia, jos jaksoit lukea postauksen loppuun ja ei kun vaan tykkäilemään ja kommentoimaan! Ja tottakai, jakamaan blogiani ystävillesi! :)